Kaptanlar Makina ve Hidrolik San. Tic. Ltd. Şti, 1970 yılından bu yana mermer ocak makinaları ve ekipmanları sektöründe faaliyet göstermektedir. 

Kuruluşumuzdan bu yana, sektöründe lider olmayı hedefleyen firmamız, bugün ulusal platfomda markalaşmış, uluslararası platformda ise yoğun ve aktif satışlar gerçekleştirmektedir. Sahip olduğu deneyim, ileri teknoloji kriterleri ve iş disiplini ile, son derece güvenli, verimli ve kaliteli makinalar üreterek adımızı Türkiye'nin en saygın firmaları arasına yazdırdık. Tüm bu ivmeleri koruyup uzun yıllar boyunca Türk Makine sektörüne etkin ve verimli değerler   katmayı hedeflemekteyiz.

Kaptanlar Makine ürünlerini, ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemine tabi fabrika üretim kontrolünün sağlandığı onaylı kuruluşlarca belgelendirilmiş tesislerinde, 2006/42/AT Makine Emniyeti Yönetmeliği ve 2006/95/AT Alçak Gerilim Yönetmeliği şartlarına haiz, TSEK ve TSE-HYB standart kriterlerine uygun ürütmektedir. Özerklik ve öncülük prensipleri ile Türk Patent Enstitüsü tarafından marka, endüstriyel tasarım, faydalı model-patent tescillerine sahip olarak tüm sınai mülkiyet hakları ile ürünlerini kimliklendirip onurla siz değerli müşterilerimizin kullanımına sunmaktadır.

Vizyonumuz

Türkiye Cumhuriyeti'nin mermer makine sanayisine açılan kapısında taşıdığı öncülük kimliğini, bilimsel ve teknolojik veriler, modernizasyon ve "ürünün kalitesi benim sorumluluğumdadır" düşüncesi ile çalışan personelimiz ile birleştirerek önder çalışmaların odağında olmak, maden endüstrisini gelecek kuşaklara verimli bir miras olarak bırakmak.

Misyonumuz

Mermer ve iş makinaları imalat sektöründe; mevcudiyetindeki tüm kaynaklarını ülke ekonomisine ve sanayide bereket zihniyetine dönüştürerek, katma değeri yüksek ve inovatif ürünler üretmek, kurumsal, ticari değerlere saygılı organizasyonunu küresel platforma sunarak dürüstlük ilkesiyle son derece güvenli ve verimli teknolojilerle değişime yön vermek.